Team 2022

Susanne Katarina Jørgensen

Susanne Katarinas workshops skaber et healingsrum fyldt med hjertevarme. Et trygt rum, hvor din sjæl og krop kan finde hjem i dig selv igen, et rum i dig, hvor healing opstår. Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på.
Hendes personlige styrke er at kunne give slip og lade spirit tage over, finde det flow, der er i rummet og gå med det åbner op for, hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige.
Susanne Katarina har gennem mange år arbejdet med kroppe, healing, energi, shamanisme og bevidsthed, og hendes latter bringer lethed og glæde i verden.
Der er flere podcast og tekster af Susanne Katarina her på siden https://heartfulawareness.dk/category/podcast/
❤

Jørgen Pieter Klinke Jørgensen

Billede af Jørgen

Jørgens styrke er hans nærvær og hans ro. Han er som den stille kriger i rummet der er med det som er. Han har et dybt blik for hvor mennesker er og hvad der er brug for. De fleste mennesker falder til ro, når de er sammen med ham og får en dybere kontakt til det ægte i dem selv – healing opstår ofte i mødet med ham. Jørgen elsker kram og mange siger at han giver de bedste kram i verden. På sommerugen vil han bla. bidrage med MediYoga, healing, emotionel support, meditative gåture, Nada nåle og sit nærvær hvor det er nødvendigt.
Og hør podcast med ham her:

Sus Graversen

Sus styrker er hendes energi og evne til at forbinde sig dybt med den feminine energi, selvkærlighed, nydelse og power. Denne sommeruge vil hun bidrage med forskellige workshops der fremmer din oplevelse af din egen energi. Du vil finde ind til mere selvkærlighed og det vil give dig en dybere kontakt med din indre energi. Sus er mangeårig healer specialiseret i seksual de-armoring og tidligere tantramassør. Hun har et unikt nærvær fyldt med varme og glæde, som smitter alle hun kommer nær ❤
Se mere om Sus her: http://tamachi.dk/
Hør podcasten Jørgen har lavet med Sus her: https://heartfulawareness.dk/…/13-podcast-om-sus…/

Anne Soelberg

Anne lever tantrisk på 19 år. Hun arbejder med kropsudtryk, stemme, bevægelse, energi og dans. Hun arbejder udelukkende med tøj på. Det hun kan er, at føre ind i dybe energetiske lag. Ind i instinktlagene, hvor vi kan komme til udtryk. Med en bevidsthed der gør, at vores udtryk ikke gør fortræd. Hun hjælper mennesker ind i autentisk kontakt og udtryk. Og er optaget af stammen. Tribe-energiens betydning der. Hun arbejder med shamanisme, kald, underbevidsthed. Essens og kraftlag. Hun åbner for det oprindelige i mennesket. Og lader dette manifester sig i gruppens favn.

Du kan se mere om Anne her: Www.psykologannesoelberg.dk og Facebook SoelJuhl.dk

 

Marianne Rosendal

De seneste år har hun forbundet sig med Moder Jord gennem helårsbadning, vinterisbade, masser af saunagus og meditation.
Hun oplever livet som magisk og er taknemmelig for sin rejse, som førte hende ind i tantraens univers under C.H.A.I.s kærlige vinger i København. Diana og Martins Melting Mondays, Tantra Lab og Tantric Living & Loving har givet hende så mange gaver og muligheder for bl.a. at arbejde med alle følelser og med det guddommelige feminine.
Hun har også slået sig løs hos Embodied Intimacy og ISTA samt været med i styregruppen på Møn; først med Tantric Summer og derefter med Flow & Grow, så tre skønne somre på Møns Retreat Center.
Og det er også blevet til en sommeruge på Mors med Katarina & Co i 2018. Derfor glæder hun sig virkelig meget til dette års sommeruge, som afholdes på Danakilde.
Kære deltagere, livet er jo bare noget, vi leger, så lad os skabe magi sammen.
Abrakadabra ❤