Workshops

Workshops med Susanne Katarina:

Hjertemøder:

Hjertemøder er et rum hvor du inviteres ind i et møde med dit eget hjerte, gennem møder med dig selv og de andre deltagere.
Det er et rum hvor vi sætter tempoet ned, og gennem vores hjerte forbinder os med jorden under os, og universet over os. Når denne forbindelse er skabt, møder vi de andre deltagere og os selv med respekt, nærvær og kærlighed.
Det er et rum hvor vi øver os i, at mærke når kroppen siger JA og når den siger NEJ. Et rum hvor grænser der sættes respekteres. Det er også et rum hvor healing ofte opstår gennem de møder der er, et autentisk rum hvor deltagernes tilbagemelding ofte bagefter er, at de har fundet hjem til dem selv igen.
Det er et langsomt og nænsomt rum, hvor du guides igennem øvelser der får dig til, at sætte tempoet ned og mærke og møde dig selv lige der hvor du er lige nu. Alt i dig er velkommen, du er velkommen som det menneske du er, og vil blive mødt af de andre deltagere og af dig selv, så dybt som du er parat til.
Alle hjertemøder er forskellige, og bliver guidet ud fra de deltagere og den energi der er i rummet.
Når du er ny, er der den første aften du deltager en kort intro til hvad hjertemøderne går ud på.
Alle hjertemøder foregår fuldt påklædt, og jeg arbejder med hjerte-tantra som mit fokus. Det er et sanseligt rum, et rum for møder fra hjertet.

Workshops med Jørgen Pieter Klinke Jørgensen:

Mindfulness:
Mange har det måske lidt anstrengt med mindfulness, og det at opretholde fokus i lang tid. Det bliver en pligt, og noget man skipper, hvis man ikke har super meget overskud.
Sådan er det ikke for mig, og jeg vil rigtig gerne formidle en form for mindfulness der handler om at slappe mest muligt af – noget du vil have lyst til at starte dagen med.
Ligesom i tantra tillader du alle oplevelser og følelser at være der, samtidigt med det fokus du prøver at opretholde.
Der vil desuden indgå forbindelse nedad og opad, som et solidt fundament for dagen og meditationen.

Vandretur:
Er du blevet godt ristet af en masse fede tantra workshops?
Så kom med ud i den fantastiske natur ved bredden til Rørbæk sø.
Vi vil gå i tavshed det meste af tiden og fordøje de indtryk vi har fået.
Dette vil blive krydret i ny og næ af mindfulness øvelser, og hvad der spontant måtte opstå ud fra gruppens energi og sammensætning.

Mediyoga:
Mediyoga står for medicinsk yoga, og er dermed egnet for alle uanset fysisk formåen. Der er forsket utrolig meget i effekten af mediyoga programmerne, og det har vist rigtige gode resultater ift. en laaang liste af skavanker.
Mediyoga kunne lige så godt stå for meditativ yoga, da alle mediyoga programmer slutter af med en meditation.
Vi vil således gennemføre et yoga program, som med garanti vil virke afstressende og belivende for din krop.

Workshops med Marianne Rosendal:

Saunagus:

Saunaen vil blive renset med Palo Santo, mens du sidder uden badetøj på bænken på dit håndklæde. Du kan vælge at fokusere på dit åndedræt, måske lukke øjnene, mens varmen lægger sig som en dyne omkring dig. Varmen kan hjælpe dig til at slappe af ovenpå dagens workshops og indtryk, og du kan i nuet integrere processer og nyde din vejrtrækning. Dine sanser skærpes, når du lytter til vandet, der rammer ovnens varme sten, og duftene fra de æteriske olier finder vej til dine næsebor med deres magiske duftnoter af fx kamille, birk, citrus eller andet lækkert. Mens varmen fordeles i saunaen, mærker du, hvordan dampen blidt rammer din hud. Når sveden bryder igennem hudens overflade og måske når feberstadiet, så vid, at alting kommer og går – træk bare vejret endnu dybere – lyd på udåndingen er altid godt – og så er det tid til en pause med mulighed for afkøling inden næste svedrunde. Rent praktisk sidder du på et hånd- klæde i saunaen uden badetøj, har en vandflaske udenfor til pauserne, og du må rigtig gerne have drukket godt med vand inden og også efter en saunasession. Hvis du lider af parfumeallergi, må selv tage ansvar for eventuelle reaktioner, selvom olierne er rene. Glæder mig til at guse for dig.