Priser, tilmelding og betalings betingelser

Priser

Du finder priserne på de enkelte events – vi har altid 3 priser til de forskellige events, indtægts reguleret. Aften events koster typisk mellem 250 – 500 kr. alt efter hvad det er for et event. Weekend- og dagskurser  har igen 3 forskellige prisniveauer. Et weekend kursus eller forløb koster for det meste mellem 2000 –  2550 kr. Et dagskursus koster oftest mellem 850 – 1100  kr. Der kan være special priser på specielle events.

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at sende en mail til tantricmeetings@gmail.dk eller en pm på fb. Hvis der er plads, så indbetaler du beløbet for eventet/kurset til bankoverførsel: reg: 1687 konto: 0000525448 (Middelfartsparekasse). Husk at angive hvilken event det er du deltager i, og opgive dit tlf. nr. hvis det skulle blive nødvendigt at få fat på dig på dagen. 

Infobreve

Til mange af mine events modtager du et infobrev. Det vil stå i eventet hvis det er tilfældet. Ca. en uge før eventet modtager du en info mail, med informationer om eventet, så som adresse, hvad du skal medbringe mm. Til de fleste events laves der også en fællesbesked på fb, hvor der kan aftales fælleskørsel mm.

Eget ansvar

Du skal selv sørge for at have en ansvars og en ulykkesforsikring når du deltager i vores events, da det sker på eget ansvar.

Afbud

Aften events:

Ved aften events og aften kurser refunderes indbetalingen ikke. Men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet(vi tager 100 kr. i adm. for at sælge din billet), og hvis der ikke er er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Kurser og forløb:

Framelding inden 60 dag før, så får du pengene tilbage – minus depositummet. Mellem 60-30 dage før, får du 50 % tilbage. Senere end 30 dage før ingen tilbage betaling, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet, og hvis der ikke er, er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.