Tantramassage tema-forløb

Tantramassage kursus tema-forløb Aarhus – Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25 A, 8220 Brabrand:

Efterårsforløb 2021 – se mere tantramassage forløb
6 tantra massage tema aftener hen over foråret eller efteråret 🙂
Har du lyst til at fordybe dig i kroppen og dens energier?
Lære mere om den tantriske energi i kroppen?
Blive udfordret og lære nyt?
Lære dig selv bedre at kende?
Fordybe dig i at mærke når kroppen siger JA og når den siger NEJ?
Arbejde med at mærke og sætte grænser?
Arbejde med at åbne sig op i tillid?
Dykke dybere ned i den tantriske energi?
Løsne blokeringer i den seksuelle energi?
Få og give kærlig feedback?
Få et naturligt afslappet forhold til hele kroppen, dit eget køn og det modsatte køn?
Lære at blive i dig selv, når du røre et andet menneske?
Få naturlighed og lethed ind i dine møder med andre mennesker?
Grine og græde og åbne dit hjerte og din krop dybere?

Så er disse 6 aftener måske noget for dig. Disse aftener vil vi arbejde med tantrisk massage – bevidst meditativ berøring og seksuel healing ud fra et bestemt tema og et bestemt område af kroppen. Bevidst meditativ berøring er en blid berøring der inviterer kroppen ind i et rum hvor den kan åbne sig op og derved heale sig selv. Aftenerne vil være massage aftener – så nøgenhed vil være naturligt.Hver gang starter vi op med at meditere, åbne vores hjerter og skabe et trygt rum før vi rører ved hinanden.

Temaerne vil være:

1. aften – Berøring, Grænser og Feedback.
2. aften – At heale og vække brysterne til live via tantra massage.
3. – aften – Limgam yoga – massage og healing af det mandelige køn.
4. aften – Gentle touch dearmoring og healing af Yoni.
5. aften – Gentle touch dearmoring analt/prostatamassage – healing af skyld, skam og frygt.
6. aften – fri øve aften

Vores fokus ud over temaet vil alle aftenerne være:
– Kunsten at holde et rum hvor en anden kan åbne sig i tryghed og tillid.
– Bevist berøring og massage.
– Gentle touch de-armering.
– Tantrisk seksualitet.
– Meditation og meditativt nærvær.
– Healing og blidhed.
– At åbne sit hjerte til sig selv i kærlighed.
– At overgive sig og blive holdt.
– At holde et andet menneskes hjerte og krop i sine hænder.
– Tillid og grænser.
– Sårbarhed og mod.

Aftenerne vil blive ledet af:
Katarina Jørgensen 51 år, med over 15 års personlig erfaring med tantra inden for forskellige retninger. Hun har en baggrund som lærer og underviser i bla. kommunikation og konflikthåndtering. Hun har 2 års erfaring som brevkasseredaktør på datingsiden Soulmate. Derud over har hun i flere år vejledt folk om parforhold og tantra. Hun har også i mange år arbejdet med zen-shiatsu, meditation og healing. I 2015 år startede hun Tantric meetings og har holdt forskellige tantra events de sidste par år.

Katarina er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Hun er gift med Jørgen og lever i et kærligt tantrisk forhold.

Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikations, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event

Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.

Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre

Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.

Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.

Praktisk info:

Der er mulighed for både at melde sig til som par og alene. Hvis du tilmelder dig alene vil du blive sat sammen med en på selv aftenen. Hvis du kommer med en fast partner, er det muligt både at arbejde med en af modsatte køn eller en af samme køn, begge dele giver noget forskelligt. Vi skal bare vide på forhånd hvad du ønsker.

Hvis du er single og tilmelder dig alene, så forudsætter det at der tilmelder sig en alene af det andet køn, for at vi kan sikre dig en plads.

For at være helt sikker på en plads, så kan du selv finde en af modsatte køn at tilmelde dig med sammen. Det behøver ikke være en du skal lave øvelser sammen med hver gang, vi skal bare være sikre på ligelig fordeling af mænd og kvinder 🙂

Aftenerne kræver en vis modenhed, erfaring og parathed, så før du tilmelder dig skal vi have en personlig samtale omkring deltagelse. Ikke alle kommer automatisk med.

De  6 aftener er et forløb, som kan tages sammenhængende eller man kan tilmelde sig de enkelte aftener hvis der er plads. Man kan tilmelde sig og betale alle aftenerne på en gang og få rabat. Hvis der er pladser tilbage, så kan man tilmelde sig løbende til de aftener man kan. Hvis man tilmelder sig alene, så kan man kun komme med hvis vi kan finde en partner til en. Dem der tilmelder sig hele forløbet har fortrinsret.

Praktisk info som tid/sted/pris ses i det opslåede event se tantramassage forløb

Man tilmelder sig ved at skrive en pm på fb eller en mail til Katarina på tantricmeetings@gmail.com. Vi finder ud af om du er moden til aftenerne. Hvis du er og optages så betaler du et depositum og evt. hele forløbet enten via mobilPay på 2621 1379 eller på konto: 9860 0000525448. Husk at opgive medlemsnummer hvis du er medlem. Forløbet kan betales over flere gange, skriv for aftale. Efter tilmeldingen får man et infobrev med adresse mm(senest 1 uge før eventen).

Enkelt aftener optages på samme måde og beløbet for aftenen indbetales enten kontant på aftenen, via mobilPay på 2621 1379 eller på konto: 9860 0000525448.

Framelding inden 30 dag før, så får du pengene tilbage – minus depositummet på 200 kr. Mellem 30-15 dage før, får du 50 % tilbage. Senere end 14 dage før ingen tilbage betaling, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet, og hvis der ikke er, er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Hvis du har spørgsmål til aften så skriv en PM eller mail til mig eller ringe på 2621 1379.

Vi glæder os meget til at dele disse aftener med jer.

Kærligst Katarina