Healer og Tantramassageuddannelse

Healing Touch healer og tantramassageuddannelse

In-dannelse læren om dig selv er fundamentet for denne 2. årige rejse ind i healingen og tantramassagens verden.

Har du lyst til at komme på en indre rejse i dig selv? At være hold 1 og pionere sammen med os? Gå vejen mens den skabes? Være en del af et kreativt, levende og dynamisk læringsmiljø?

Finde ind til et indre lag af energi i dit hjerte, din krop og i dit liv – få en større selvkærlighed og hjertelighed – og vil du gerne lære at kunne give dette videre til andre via en tantramassage?

Så er Healing Touch Tantramassageuddannelsen måske noget for dig. Den er tiltænkt dig, der vil mere i kontakt med dig selv og din energi. Dig, der gerne vil mærke livet helt, se dig selv i øjnene og bevæge dig med det flow, der er i livet – både alene og sammen med andre. Drømmer du om at kunne dele denne visdom med andre gennem tantramassage, så vil denne 2-årige uddannelse være noget for dig.

Healing er ikke noget vi gør – healing er noget vi er.

Det er ud fra denne filosofi vi arbejder. At vi er healing, når vi er i balance, og den balance kan vække healing og liv i et andet menneske når vi rører ved det via en tantramassage. Derfor handler det første år om at træne og finde dybere ind til din egen indre kerne af ro – at få kontakt til din egen essens gennem bevægelse, bevidsthedsarbejde og tantramassage.

Andet år handler om at bruge det flow og den indre kontakt, du har opnået, til at vække livsflowet, selvaccepten og selvkærligheden i andre gennem tantramassage sessions.

Undervisningsformen på uddannelsen vil være dynamisk og praktisk orienteret. Vi tror på, at du lærer bedst ved at være aktivt deltagende og i bevægelse med det, som der undervises i.

Uddannelsen kan også bruges som videreuddannelse for dig der i forvejen er massør, healer, tantramssør og ligende og også til dig, der udelukkende ønsker at bruge forløbet til personlig udvikling.

Praktisk info

Se de forskellige hold

Emner vi vil arbejde med i uddannelsen:

Selvrefleksion – Selvkærlighed – Menneske betragtninger

Din essens – Det frø, du er – Dit autentiske jeg

Tanker og deres kraft

Kommunikation, Følelser og Behov

Projektioner- Skygger – Indre børn

NU´et – Meditativ bevidsthed – Meditation

Healing, Chakraer og Energipunkter.

Seksualitet – Tantrisk seksualitet – Biologien i kroppen

Skyld – Skam – Blokeringer

Bevidst berøring og Bevidste møder

Sansning og sanselighed

Gå med den intuitive bevægelse

Bevægelse fysisk og mentalt

MediYoga

Tantramassage

Spacial Awareness og hengivelse – Maskulinitet og femininitet

Taknemmelighed

Holde rum, forberedelse af én selv til massagen – Egenomsorg

Grænser og åbninger

Adskillelse og sammensmeltning

…Og meget mere

Underviserne på uddannelsen er:

Susanne Katarina Jørgensen

Susanne Katarinas styrke er hendes stærke forbindelse til det åndelige, og hendes evne til at hive det helt ned på jorden. 
Dette kombineret med en læreruddannelse og mange års undervisningserfaring, gør det komplicerede nemt og legende.  
Susanne Katarinas ord kommer fra et kærligt hjerte, og får dig til at slappe af og føle dig virkelig godt tilpas som den du er.
Hendes undervisning kommer altid intuitivt og adresserer på magisk vis, præcis det der er brug for hos deltagerne. 

Hun har over 30 års erfaring med meditation, healing, kropsarbejde og over 20 års erfaring med tantra.

Jørgen Pieter Klinke Jørgensen

Billede af Jørgen

Jørgens styrke er hans nærvær og hans ro. Han er som den stille kriger i rummet der er med det som er. Han har et dybt blik for hvor mennesker er og hvad der er brug for. De fleste mennesker falder til ro, når de er sammen med ham og får en dybere kontakt til det ægte i dem selv – healing opstår ofte i mødet med ham. Jørgen elsker kram og mange siger at han giver de bedste kram i verden. På uddannelsen vil han bla. bidrage med MediYoga, healing, emotionel support og sit nærvær hvor det er nødvendigt.

Han har fordybet sig i meditation, healing og kroppen i mere end 15 år.

Der kan komme gæstelærere på besøg efter behov.

Sådan tilmelder du dig uddannelsen:

For at blive tilmeldt uddannelsen skal du skrive til os og få tilsendt et tilmeldingsskema som skal udfyldes og indsendes. Når vi har modtaget det fra dig, så laver vi en face time samtale med dig. Hvis du er parat til at starte på uddannelsen, så optages du og betaler for 1. år.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hvis du skulle have nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende dem til info@heartfulawareness.dk eller ringe til Susanne Katarina på 2621 1379 

Anbefalinger:

Elev anbefaling:

Har du lyst til en rejse i dig selv, hvem du er, hvordan du kan heale dig selv og andre via berøring og nærvær.

Har du lyst til at udvide din bevidsthed, lære og prøve nye ting, måske udvide dine egne grænser og få en større indre ro.

Jeg er næsten færdig med år 1 på uddannelsen og hvilken rejse. Jeg er blevet meget klogere på mig selv, handlemønstre og traumer i mig.

Jeg har fået mange grin, nogle fantastiske skønne medstuderende som jeg altid glæder mig helt vildt til at se igen, og nogle gode og trygge rammer hvor jeg tør være mig selv, åben og ærlig.

Jeg har haft traumer jeg troede jeg ar ovre, der er kommet op undervejs, men fået dem bearbejdet i gode rammer.

Jeg har lært utroligt meget nyt, jeg er meget taknemmelig. Jeg giver uddannelsen min største anbefaling.

GØR DET! Du vil ikke fortryde, du vil blive udfordret, men i gode og trygge rammer.

Anja Trier

Studerende på uddannelsen

Prøve klient anbefalinger:

Min massør var helt fantastisk til at være nærværende og meget omsorgsfuld både før, under og efter massagen. Jeg oplevede at føle mig meget kærligt passet på og at få lov til at slappe helt og fuldstændig af. Lærke – Prøveklient på uddannelsen

Min massør var fantastisk. Han var meget omsorgsfuld. Jeg følte mig virkelig set, hørt og respekteret for mine grænser. Disse fik han så flyttet ved en meget respektfuld og nænsom massage ❤️ Jeg vil til enhver tid anbefale en massage af eleverne på uddannelsen – Tak 🙏❤️ Mette – Prøveklient på uddannelsen

Jaaa , super dejlig oplevelse ❤️❤️❤️Som jeg tager med i mit hjerte . Stor Tak ❤️❤️❤️ Mand – prøveklient på uddannelsen

I skriver og jeg kommer ❤️❤️ Mand – prøveklient på uddannelsen

Tak til min massør, for så fin og nænsom massage. Det var liiige hvad jeg havde brug for❤️ Og tak Susanne for det fine rum du skaber – det er altså fedt det I har gang i❤️Kvinde – prøveklient på uddannelsen