Hjertemøder

Hjertemøder er et rum hvor du inviteres ind i et møde med dit eget hjerte, gennem møder med dig selv og de andre deltagere.

Det er et rum hvor vi sætter tempoet ned, og gennem vores hjerte forbinder os med jorden under os, og universet over os. Når denne forbindelse er skabt, møder vi de andre deltagere og os selv med respekt, nærvær og kærlighed.

Det er et rum hvor vi øver os i, at mærke når kroppen siger JA og når den siger NEJ. Et rum hvor grænser der sættes respekteres. Det er også et rum hvor healing ofte opstår gennem de møder der er, et autentisk rum hvor deltagernes tilbagemelding ofte bagefter er, at de har fundet hjem til dem selv igen.

Det er et langsomt og nænsomt rum, hvor du guides igennem øvelser der får dig til, at sætte tempoet ned og mærke og møde dig selv lige der hvor du er lige nu. Alt i dig er velkommen, du er velkommen som det menneske du er, og vil blive mødt af de andre deltagere og af dig selv, så dybt som du er parat til.

Alle hjertemøder er forskellige, og bliver guidet ud fra de deltagere og den energi der er i rummet.

Når du er ny, er der den første aften du deltager en kort intro til hvad hjertemøderne går ud på.

Alle hjertemøder foregår fuldt påklædt, og jeg arbejder med hjerte-tantra som mit fokus. Det er et sanseligt rum, et rum for møder fra hjertet.

Se planlagte hjertemøder i Kalenderen