Tantra og bevidsthed – tantramassage dag/aften – basic

Se nye datoer i kalenderen: Kalenderen

Denne dag/aften  er for dig der er helt ny i tantramassage, eller dig der ønsker en hel dag/aften hvor du kan fordybe dig i meditativt nærvær og bevidst berøring. For både par og singler.
 
Tantra massage og det naturlige liv den åbner op for.
 
I vores verden har rigtig mange et svært eller anstrengt forhold til deres krop og deres seksualitet, og her kan tantra massagen være en stor gave.
 
Når vi holder kurser i tantra massage, inviterer vi kroppen ind i et rum hvor den kan møde sig selv og andre uden mål og uden krav. Vi sætter tempoet ned, skaber et rum af kærlighed og respekt, hvor de fleste oplever, at de kommer hjem i dem selv. For nogle kan det være det første rigtige møde de har haft med dem selv, og det er smukt at opleve og være vidne til.
 
Når vi mødes i tantra massagen, bruger vi vores hænder og kroppe til at give den anden et rum, hvor de kan møde dem selv i kærlighed. Vi giver slip på, at der skal ske noget bestemt, og giver kroppen et rum hvor den kan ånde igen. Når kroppen bliver mødt på denne måde, så opstår der ofte healing, gamle ting der er gemt i kroppen kommer op og giver slip. Når kroppen begynder at slappe af, så kommer vi også i kontakt med det naturlige flow der er i kroppen, og derigennem også med vores sunde seksualitet og alle dens gaver
 
Vi arbejder med:
– nærvær og respekt
– bevist berøring og massage.
– at mærke ind i en krop.
– at give og modtage
– at øge bevidsthed hvor din berøring kommer fra.
– hvordan du berøre at andet menneske.
– at øge dine sanser.
– at være i et rum uden mål og projekter.
– Meditation og meditativt nærvær.
– Healing og blidhed.
– Tillid og grænser.
– Sårbarhed og mod.
 
Nøgenhed er en naturlig del af kurset, og der arbejdes på gulvet på madraser og med olie. Du kan vælge at beholde noget af tøjet på, hvis det føles rigtigt for dig.
 
Der vil være kokosolie til rådighed, hvis du ønsker anden olie skal du selv medbringe det. Hver deltager skal medbringe eget lagen og min. et stort håndklæde.
 
Du kan tilmelde dig alene eller sammen med en partner. Der skiftes partner i løbet af dagen, så du kan træne berøring og indføling i flere mennesker i løbet af dagen. Hvis du kommer som et par, kan I vælge at være sammen hele dagen.
 
Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre
 
Susanne Katarina bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.
 
Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.
 
Hvis du har spørgsmål til basis så skriv en PM på fb eller mail til mig eller ringe på 2621 1379.
 
Vi glæder os meget til at dele denne dag med jer.
 
Kærligst Susanne Katarina
—————————————————————————————-
Udtalelser fra tidligere deltagere i heartful tantra events: