Healing touch of tantra – basic

Se nye datoer i kalenderen: Kalenderen

Denne dag er for dig der er helt ny i tantramassage, eller dig der ønsker en hel dag hvor du kan fordybe dig i meditativt nærvær og bevidst berøring. For både par og singler.
 
Tantra massage og det naturlige liv den åbner op for.
 
I vores verden har rigtig mange et svært eller anstrengt forhold til deres krop og deres seksualitet, og her kan tantra massagen være en stor gave.
 
Når vi holder kurser i tantra massage, inviterer vi kroppen ind i et rum hvor den kan møde sig selv og andre uden mål og uden krav. Vi sætter tempoet ned, skaber et rum af kærlighed og respekt, hvor de fleste oplever, at de kommer hjem i dem selv. For nogle kan det være det første rigtige møde de har haft med dem selv, og det er smukt at opleve og være vidne til.
 
Når vi mødes i tantra massagen, bruger vi vores hænder og kroppe til at give den anden et rum, hvor de kan møde dem selv i kærlighed. Vi giver slip på, at der skal ske noget bestemt, og giver kroppen et rum hvor den kan ånde igen. Når kroppen bliver mødt på denne måde, så opstår der ofte healing, gamle ting der er gemt i kroppen kommer op og giver slip. Når kroppen begynder at slappe af, så kommer vi også i kontakt med det naturlige flow der er i kroppen, og derigennem også med vores sunde seksualitet og alle dens gaver
 
Vi arbejder med:
– nærvær og respekt
– bevist berøring og massage.
– at mærke ind i en krop.
– at give og modtage
– at øge bevidsthed hvor din berøring kommer fra.
– hvordan du berøre at andet menneske.
– at øge dine sanser.
– at være i et rum uden mål og projekter.
– Meditation og meditativt nærvær.
– Healing og blidhed.
– Tillid og grænser.
– Sårbarhed og mod.
 
Nøgenhed er en naturlig del af kurset, og der arbejdes på gulvet på madraser og med olie. Du kan vælge at beholde noget af tøjet på, hvis det føles rigtigt for dig.
 
Der vil være kokosolie til rådighed, hvis du ønsker anden olie skal du selv medbringe det. Hver deltager skal medbringe eget lagen og min. et stort håndklæde.
 
Du kan tilmelde dig alene eller sammen med en partner. Der skiftes partner i løbet af dagen, så du kan træne berøring og indføling i flere mennesker i løbet af dagen. Hvis du kommer som et par, kan I vælge at være sammen hele dagen.
 
Kurset vil blive ledet af:
Katarina Jørgensen som er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, bodywork og healing, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.
 
Hun er gift med Jørgen og lever i et kærligt tantrisk forhold.
 
Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikations, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.
 
“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event
 
Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.
 
Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre
 
Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.
 
Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.
 
Der vil være min. 2 føl ud over Katarina og Jørgen vil på dette kursus være medunderviser.
 
Hvis du har spørgsmål til aften så skriv en PM på fb eller mail til mig eller ringe på 2621 1379.
 
Vi glæder os meget til at dele denne dag med jer.
 
Kærligst Katarina
—————————————————————————————-
Udtalelser fra tidligere deltagere i heartful tantra events: