Bedre sex, Mand!

Jeg lytter i disse dage til Jakob Kærgaards bog – Bedre sex mand, og føler mig inspireret, glad og håbefuld. Jeg lytter til den, da vi skal arbejde med mandens s6ualitet på uddannelsen i weekenden og jeg glæder mig utroligt meget.

 

Tantrisk sex kan noget, og når man først har oplevet det, så er der for mig ingen vej tilbage. Tantrisk sex er en rejse mellem to mennesker hvor vi aktiverer, kultiver og stimulerer vores energi sammen. Vi går på opdagelse i det spændende og magiske seksuelle univers vores krop kan danne fundament for, og ved mødet af vores energier, kan vi nå til højder sammen som de færreste kan nå alene. Tantra sex kan være en åbning til et helt univers de fleste ikke kender til.

 

Jeg vil lige pointere, at der i det jeg skriver, er en stor forskel på tantramassage og tantra sex. Tantramassage er en rejse ind i din egen krop og energi. Det er en oplevelse og en mulighed for at lære dig selv og din kraft/lyst at kende. Det er også et rum, hvor traumatiske oplevelser der er gemt i din krop kan forløses. Det er et rum hvor du kan udforske alt i dig, og også din lyset og seksuelle energi helt ud til grænsen hvis den opstår. Du får et rum til at møde dig selv på et dybere plan. Det er vigtigt at den lyst du evt. skulle få i forbindelse med en tantramassage til er ikke ses en invitation til et 6uelt møde med massøren. Hverken fra giveren eller fra modtageren.

 

Tantra sex er, når 2 eller flere mennesker, mødes i seksuelle møder. Hvor energien udveksles mellem de partnere der deltager og man dyrker sex sammen. Tantramassage må, som min gode mandlige kollega siger, aldrig ende i sex. Da det især for kvinden kan gøre, at næste gang hun skal have en tantramassage, vil hendes system være lukket ned og på vagt. Hvis I er et par og en tantramassage skal gå over i sex, så er det vigtigt, at stoppe op. Holde en pause, skifte scenarium og aftale, at nu er det tantra sex vi har med hinanden.

 

Nu tilbage til tantra sex. I bogen fortæller Jakob at et gennemsnitligt sammenleje tager ca. 5 min fra første penetration til manden får udløsning, og at en kvindekrop har brug for 20-30 min penetration før hendes krop åbner sig for de dybe orgasmer. Det gør at mange kvinder mister lysten til fysisk sex med deres partner.

 

Dette vækker sådan en genklang i mig. Før jeg mødte tantra sex, havde min krop givet op og hvis jeg ikke var helt nyforelsket, gad jeg faktisk ikke sex. Jeg gad ikke være beholderen min partner kunne komme i og bagefter falde sammen som en karklud. Min krop lukkede i, den var frustreret, den gad ikke mere sex.

 

Da vi, min mand og jeg begyndte vores tantriske sex rejse sammen, oplevede jeg en opvågning, en nysgerrighed på sex igen. Noget i mig vågnede, jeg syntes det blev spændende igen, og jeg blev fuldstændig overrasket over hvor meget en kvindekrop kunne. Mange af disse oplevelser fik jeg som modtager af tantramassage, hvor min massør skabte et rum hvor jeg kunne møde hele mig selv. Jeg havde altid været misundelig på manden og hans seksualitet. Nu kom jeg til et sted hvor: WAU fedt, jeg har trukket vinderloddet i lotteriet. En kvindekrop der får rum til at åbne sig helt seksuelt, er superfed at være i 😀

 

Rejsen er en gensidig rejse, manden har en del arbejde i at lære at styre og kultiverer hans sekuelle energi. Det er som at have en ”galophest” mellem benene og når han holder med at peake, så får denne ”galophest” en masse energi og det er her hvor Jakobs bog og kurser er guld værd.

 

Som kvinder kan vi også gøre meget for at støtte vores mænd i rejsen ind i at blive tantriske sex guder 😉 Først vi kan købe Jakob Kærgaards bog til dem 😉 vi kan berøre dem og hjælpe dem med at få energien spredt i hele kroppen under seksuelle møder. Og vi kan lærer vores egen energi at kende. Hvordan vi kan åbne den, hvornår vi skal åbne den. Vi kan bla. lærer at sende energi ud gennem vores yoni over i manden krop og dele vores orgasmer med ham. Vi begge kan blive multiorgastiske mennesker og derved blive lidt lykkeligere her på jorden 😀

Det var bare lige lidt tanker fra mig til jer <3

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *