Succes på sengekanten

Er I klar til at gi’ forholdet et pift?
Til at gå på opdagelse i jeres s6uelle farver?
Finde veje til mere nærvær, nydelse og glæde?
Denne aften får I mulighed for at fordybe jer i hinandens selskab og skabe en stærkere forbindelse både i og uden for sengen.
Aftenen er for 2 der tilmelder jer sammen. Den egner sig til alle par. Både det helt nyforelskede par, til det par der har været sammen længe og har brug for at genoplive gnisten eller 2 der låner hinanden for en aften for at lære mere om jeres s6uelle landskab.
I løbet af aftenen vil I lære om og lave øvelser i:
De 7(2) erotiske farver – forstå din partners lyst og behov
Vi vil også punkteret en masse myter om og fordomme om mænd og kvinders seksualitet
I vil også få mulighed for at træne via forskellige øvelser, der kan hjælpe jer til bedre kommunikation i soveværelset, højere nydelse, mere dynamik og større nærvær.
Alt foregår i et trygt og kærligt space, og vi beholder tøjet på.
Tilmeld jer i dag og start jeres rejse mod et mere tilfredsstillende samliv!
Aftenen ledes af to erfarne undervisere med dybe rødder i tantra.
*** Susanne Katarina, Tantrakat ***
Har studeret tantra, berøring, spiritualitet og kommunikation siden starten af 90’erne og har undervist i tantra og bevidsthed siden 2013.
Hun er en hjertevarm kvinde fyldt med humor og nærvær. Igennem sit eget liv og ægteskab har hun gjort sig en masse erfaringer med tantra, kommunikation og healing som hun åbenhjertet deler med andre.
Hendes styrke er hendes forbindelse til det intuitive og hendes evne til at se mennesker som det de er. Det får folk i hendes nærvær til at føle sig godt tilpas. Du kan se mere om hende og hendes virke her: https://heartfulawareness.dk/
*** Vilhelm Alfar, kærlighedsrebellen ****
Siden 2009 har Alfarr dedikeret sig til at dele tantrisk visdom og praksis på en moderne og tilgængelig måde. Hans tilgang er humoristisk, inkluderende og dybt transformerende.
Alfarrs specialitet er at kombinere saftig sex med personlig udvikling og spirituel vækst. Han mener, at tantra er en kraftfuld vej til at komme tættere på hinanden leve et mere fuldt og meningsfuldt liv.
Med Alfarr som guide er du inviteret til også at blive en kærlighedsrebel. Det er en, der er forelsket i livet, i sig selv og i andre. Det er en, der er åben for nye oplevelser og der er villig til at leve livet fuldt ud.
Igennem sit virke i www.tantravaerkstedet.dk har Alfarr hjulpet tusinder af mennesker almindelige mennesker til at få et ualmindelig tilfredsstillende 6-liv.
*** Praktisk information ***
Prisen for aftenen: 650 kr. pr. par incl. te og frugt/snack.
Sted: Hos Norup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Tid: Dørene åbnes kl. 18.30. Vi starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 22.00.
*** Booking ***
https://shop.alfarr.com/…/202403-Succes-paa-sengekanten…
Vi glæder os til en dejlig aften med jer