Tantramassagens mirakel

I går sad jeg som så mange gange før, og så på de smukke mennesker, der var til en af mine tantramassage aftener. Det slog mig, at det er en sjældenhed at voksne mennesker rører ved hinanden, uden mål, uden at ville opnå noget, uden en seksuel undertone – især hvis det foregår uden tøj på. Hvornår er du sidst blevet berørt af en af det modsatte køn, uden der var ”noget der skulle ske”? Hvornår er du sidst blevet berørt, så du kunne slappe helt af og finde ind til din kerne igen?

Det var det jeg så i rummet denne aften, og som jeg ser igen og igen. Voksne mennesker der masserede hinanden, med dyb respekt, ubetinget kærlighed, uden mål, uden at ville noget – Og det er virkeligt smukt og rørende at kikke på, så fredfyldt, healende og så livsgivende. Jeg får altid tårer i øjnene over at få lov til at være en del af dette.

Hver gang jeg har et events, så ville jeg ønske, at jeg kunne formidle dette smukke mirakel uden for det rum vi er i, at mennesker ville kunne se det smukke i mennesker der mødes og bliver til hele mennesker igen.

Når mennesker mødes på denne måde, så opstår der fred i verden for en stund. Mennesker der kommer hos os, får i et trygt rum lov til at forbinde sig med deres indre natur som er kærlighed. Den kærlighed får de lov til at dele uden krav eller mod krav. De bliver elsket bare fordi de er.

Jeg er dybt taknemmelig over den vej og drejning mit liv har taget. Jeg er taknemmelig over at min mand ønsker at dele denne rejse sammen med mig, og jeg er dybt taknemmelig over alle de mennesker der rejser på denne kærlighedsvej med os.

Tak <3

Katarina

One Comment

  1. Martin rene said:

    Det som du beskriver er det jeg har oplevet nu 6 gange, og jeg må indrømme at der givet par gange inden jeg fandt ud af hvorfor jeg ikke var “ophidset”, var sågar ved at være bange for at jeg ikke virkede som mand mere, men nu ved jeg bedre,det handler om at give, uden bagtanke, og uden at forvente at få noget igen, men har også fundet ud af at man får rigtig meget igen, på et helt andet plan, energi og lys, jeg vil ikke sige jeg mangler “det andet” men det spiller ikke en ret stor rolle mere, da Tantra er så meget mere og bedre.
    Tak.

    3. april 2021
    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *