Hjertemøder Aarhus

Hjertemøder Aarhus – Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25 A, 8220 Brabrand:

Kom og åben dit hjerte i mødet med dig selv og andre fine mennesker. Vi arbejder med hjerte tantra denne aften – der hvor himlen og jorden mødes i vores hjerter, og hvorfra vi i kærlighed kan forbinde os med os selv og andre. Hele aftenen er med tøj på.

I et par timer kan du trygt slippe al styring, bare overgive dig og blidt blive guidet gennem øvelser med meditation, bevægelse og berøring, føre og blidt blive ført. Komme i kontakt med det sensuelle og sanselige i dig selv og de andre. Alt foregår i en tryg ramme og alt vil foregå med tøjet på.

Nøgleord til vores events er:
Nærvær og dybde
Bevidst berøring – sanselighed – blive bedre til at mærke dig selv og din krop
Opbygge respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet
Mærke din kerne, kende dine grænser og sætte dem kærligt
Healing med tantra
Verbal og non-verbal kommunikation
Krop-Hjerte visdom – om at åbne dig til dit og andres hjerte
Hengivelse og overgivelse
Polaritet – Maskulin/feminin energi og praksis
Det bevidste forhold – at opbygge en bevidst og stærk relation
Sisterhood og brotherhood
Meditation – væren i nuet
Projektioner

Alle er velkommen, både singler og par. Hvis I kommer som par, kan I vælge at lave alle øvelser sammen, alt efter hvad der føles rigtigt for jer.

Aftenen vil blive guidet af Katarina Jørgensen som er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Hun er gift med Jørgen og lever i et dybt kærligt og tantrisk forhold.

Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikation, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event

Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.

Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre

Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.

Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.

Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn aften ♥

Prisen for aftenen incl. te og frugt/snack.
250 kr. ( 225 dagpenge/pension, 175 SU/kontanthjælp)
Betaling i døren er muligt hvis der er pladser tilbage, det koster 25 kr. ekstra pr. person.

Sted: Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25A, 8220 Brabrand

Tid: Dørene åbnes for hygge kl. 18.00 og der er intro for nye 18.15. Vi starter kl 18.45 med hjertemøderne, og slutter ca. kl. 21.45-22.00.

Hvis du er på fb, så kan du blive tilføjet en fællesinfo besked. før eventet. Den bruges så folk kan aftale fælleskørsel mm. Og efter eventet lægger jeg musik mm. op i beskeden.

Pga. retningslinjerne for Covid19 er der er max. 20 pladser denne aften, og coronapas er indtil videre påkrævet for at deltage og vi kan ikke give fritagelse. Man kommer til at arbejde i en gruppe hele aftenen. Hvis du har nogen du gerne vil være sammen med, kan I tilmelde jer sammen. Dem der kommer alene bliver sat sammen af Katarina. Vi sørger for håndsprit mm. Hvis du viser tegn på sygdom skal du blive hjemme.

Tilmelding sker når du indbetaler på konto: reg: 9860 konto: 0000525448 (Folke sparekassen)
eller mobilepay på 2621 1379. Husk at skrive hvilken dato eventet er. Husk også at skrive en besked på fb eller mail til Katarina om, at du gerne vil med og dit tlf. nr. og at du har betalt 🙂 Denne aften er det også muligt at købe billet kontant i døren, hvis der er pladser tilbage.

Ved afmelding senest 14 dage inden aftenen, refunderes indbetalingen minus et administrationsgebyr på kr. 50,- Ved senere afmelding refunderes indbetalingen ikke.

Hvis du vil med i fælles info-mailen så skal du betale på forhånd og være på messenger 🙂 Hvis du ikke er på messenger kan du se info-mail her

Vi glæder os meget til at se dig 🙂

Kærligst Katarina
—————————————————————————————-
Udtalelser fra tidligere deltagere i heartful awareness events:
Udtalelser

Se planlagte hjertemøder i Kalenderen