Hjertemøder Vamdrup

Hjertetantra – Hjertemøder Vamdrup – Få det bedre, Bønstrupvej 11, Vamdrup ved Kolding

Kom og åben dit hjerte i mødet med dig selv og andre fine mennesker. Vi arbejder med hjerte tantra denne aften – der hvor himlen og jorden mødes i vores hjerter, og hvorfra vi i kærlighed kan forbinde os med os selv og andre. Hele aftenen er med tøj på.

Vi sætter tempoet helt ned, og I et par timer kan du trygt slippe al styring, overgive dig og blidt blive guidet gennem øvelser med meditation, bevægelse og bevidst berøring, føre og blidt blive ført. Komme i kontakt med det sensuelle og sanselige i dig selv og de andre. Alt foregår i en tryg ramme og alt vil foregå med tøjet på.

Lidt om hjertemøder:
Hjertemøder er et rum hvor du inviteres ind i et møde med dit eget hjerte, gennem møder med dig selv og de andre deltagere.
Det er et rum hvor vi sætter tempoet ned, og gennem vores hjerte forbinder os med jorden under os, og universet over os. Når denne forbindelse er skabt, møder vi de andre deltagere og os selv med respekt, nærvær og kærlighed.
Det er et rum hvor vi øver os i, at mærke når kroppen siger JA og når den siger NEJ. Et rum hvor grænser der sættes respekteres. Det er også et rum hvor healing ofte opstår gennem de møder der er, et autentisk rum hvor deltagernes tilbagemelding ofte bagefter er, at de har fundet hjem til dem selv igen.
Det er et langsomt og nænsomt rum, hvor du guides igennem øvelser der får dig til, at sætte tempoet ned og mærke og møde dig selv lige der hvor du er lige nu. Alt i dig er velkommen, du er velkommen som det menneske du er, og vil blive mødt af de andre deltagere og af dig selv, så dybt som du er parat til.
Alle hjertemøder er forskellige, og bliver guidet ud fra de deltagere og den energi der er i rummet.
Når du er ny, er der den første aften du deltager en kort intro til hvad hjertemøderne går ud på.
Alle hjertemøder foregår fuldt påklædt, og jeg arbejder med hjerte-tantra som mit fokus. Det er et sanseligt rum, et rum for møder fra hjertet.

Nøgleord til vores events er:
Nærvær og dybde
Bevidst berøring – sanselighed – blive bedre til at mærke dig selv og din krop
Opbygge respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet
Mærke din kerne, kende dine grænser og sætte dem kærligt
Healing med tantra
Verbal og non-verbal kommunikation
Krop-Hjerte visdom – om at åbne dig til dit og andres hjerte
Hengivelse og overgivelse
Polaritet – Maskulin/feminin energi og praksis
Det bevidste forhold – at opbygge en bevidst og stærk relation
Sisterhood og brotherhood
Meditation – væren i nuet
Projektioner

Alle er velkommen, både singler og par. Hvis I kommer som par, kan I vælge at lave alle øvelser sammen, alt efter hvad der føles rigtigt for jer.

Aftenen vil blive guidet af Susanne Katarina Jørgensen som er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligst rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Hun er gift med Jørgen og lever i et dybt kærligt og tantrisk forhold.

Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikations, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Susanne Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event

Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.

Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre

Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.

Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.

Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn aften ♥

Prisen for aftenen:
300 kr. (275 dagpenge/pension, 225 SU/kontanthjælp)
Sted: Få det bedre, Bønstrupvej 11, Vamdrup
Tid: Dørene åbnes for hygge kl. 18.00 kl 18.15 er der intro for nye og vi starter kl 18.45 med hjertemøderne, og slutter ca. kl. 21.30-22.

Tilmelding sker når du indbetaler på konto: reg: 1687 konto: 0000525448 (Middelfartsparekasse). Husk at skrive hvilken dato eventet er og husk også at skrive enten en mail om at gerne vil med og dit tlf. nr. og at du har betalt 🙂 Tilmeldingen er bindende og betalingen refunderes ikke, men du er velkommen til at sælge/give din plads videre til en anden.

Alle der er tilmeldt og har betalt på forhånd, kommer med i en fælles infomail på messenger, og får musik links mm. efter eventet 🙂

Vi glæder os meget til at se dig 🙂

Kærligst Susanne Katarina
—————————————————————————————-
Udtalelser fra tidligere deltagere i tantricmeetings events:
Udtalelser

Se planlagte hjertemøder i Kalenderen