Det jeg føler er din skyld!!!

Det jeg føler er din skyld!!!

 

Det kan være nogle af de farligste ord du kan høre, alt efter hvor stor en smerte der er vækket bag disse ord. Og alt efter hvor meget personen der siger dem tror på dem….

 

Mange af os går gennem livet med den tro, at det vi føler er noget andre gør ved os, at de andre er skyld i vores følelser. Det gælder både de lykkelige og ulykkelige følelser.

 

De fleste af os nyder, når der vækkes de lykkelige følelser, vi sender al vores kærlighed ud på personen og tror at vores lykke afhænger af dem.

 

De fleste af os, kender til at blive såret og beskylde andre for de ulykkelige følelser der vækkes i os og tror at vores ulykke afhænger af dem.

 

Så længe vi lever i den tro, er vi fanget og afhængige af hvordan andre mennesker opfører sig og agerer.

 

Marshall var den første der fik mig til at overveje om den tro nu også var rigtig.

 

Hvad vi tror på ligger dybt begravet i os – ofte godt gemt og uden for vores vækkede bevidsthed. Det meste vi tror på er nedarvet gennem generationer og ligger begravet i vores DNA. Mange af os ved det måske ikke engang, at det som udspiller sig i vores liv, er et spejl på det som er gemt inden i os.

 

De fleste mennesker kan genkende, at der sker det samme igen og igen i vores liv, bare med forskellige med og modspillere. At livet skabes indefra og ud, at vi bliver tiltrukket af de mennesker der passer ind i vores dybe ubevidste tro.

 

De fleste af os, kæmper en kamp med at ændre os selv og andre.

 

De sidste par måneder har livet, universet, min hjælpere, vist steder i mig selv der er i skyggen. Det har vist mig hvor jeg har brug for healing og om programmering. Vist mig ting jeg troede jeg var færdig med, som jeg stadig har spor af i mit system og derfor tiltrækker med og modspillere i.

 

Det giver mig en gave, at gå dybere ind i healing, dybere ind i den programmering jeg er født ind i og den programmering jeg har lavet gennem livet ud fra det.

 

Det kan være udfordrende, det er til tider skræmmende. Samtidig for første gang i mit liv, er der dybt inde i mig, vækket en tillid til den guidning der vises mig. Jeg tror nu på healing og om programmering er mulig, og jeg takker for de spejle jeg får, der klart viser mig, hvor jeg ikke er hel endnu.

 

Jeg begår det som vi mennesker kalder fejl på min vej, jeg gør mig erfaringer i hvordan jeg ikke skal handle og jeg lærer af disse erfaringer. Jeg føler mig ydmyg over for det som gemmer sig i min rygsæk, over for de roller jeg får i menneskers liv, og for det som jeg tiltrækker i mit liv.

 

Jeg er åben over for det som livet viser mig og jeg ved en ting med sikkerhed, at jeg hver dag, hvert øjeblik gør det bedste jeg kan ud fra den viden jeg har. Jeg er også sikker på at alle andre gør det samme <3

 

I kærlighed <3 Susanne Katarina

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *