Yoni og bryst healing for kvinder

 

Bryst og Yoni healing – bryst og yoni tantramassage workshop for kvinder.

Kom til denne kærlige og blide dag, hvor du vil møde dig selv og dine medsøstre i kærlighed. Vi inviterer dig ind i et rum hvor der åbnes op for healing og vækkelse af dine bryster og din yoni.

I vil arbejde 2 og 2 sammen og begge vil give og modtage en bryst og en yoni massage.

Vi vil bla. arbejde med:
– Kunsten at holde et rum hvor en anden kan åbne sig i tryghed og tillid.
– Bevist berøring og massage.
– Massage, healing og vækning af energierne i brysterne.
– Gentle touch de-armering af yoni.
– Tantrisk seksualitet.
– Meditation og meditativt nærvær.
– Healing og blidhed.
– At åbne sit hjerte til sig selv i kærlighed.
– At overgive sig og blive holdt.
– At holde et andet menneskes hjerte og yoni i sine hænder.
– Tillid og grænser.
– Sårbarhed og mod.

Nøgenhed er en naturlig del af kurset, og der arbejdes på gulvet på madraser og med olie. Du kan vælge at beholde noget af tøjet på, hvis det føles rigtigt for dig.

Der vil være kokosolie til rådighed, hvis du ønsker anden olie skal du selv medbringe det. Hver deltager skal medbringe eget lagen og min. et stort håndklæde.

Kurset vil blive ledet af:
Katarina Jørgensen som er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligst rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Hun er gift med Jørgen og lever i et kærligt tantrisk forhold.

Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikations, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event

Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.

Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre

Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.

Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.

Praktisk info:

Tid: Lørdag d. 23/2. 9.45- 18.00

Sted: Se i opslaget
Medbring: Lagen, stort håndklæde, evt. meditationspude, tæppe, pen/papir og vanddunk. Nogle steder er det nødvendigt med madrasser, det vil stå i opslaget eller infobrevet.

Pris:
850 kr. pr. person(800 kr. dagpenge/pension, 750 kr. SU/kontanthjælp)

Prisen er incl. te, frugt/snacks
Depositum 200 kr. sikre en en plads og tilbage betales ikke ved framelding.

Man tilmelder sig, ved at skrive en pm på fb eller en mail til Katarina på tantricmeetings@gmail.com, og dernæst betale depositum og evt. hele workshoppen enten via mobilPay på 2621 1379 eller på konto: 9860 0000525448. Kurset kan betales over flere gange, skriv for aftale, hele kurset skal være betalt senest 30 dage før workshop start, hvis andet ikke er aftalt. Efter tilmeldingen får man et infobrev med adresse mm(senest 1 uge før eventen). Hvis du har en diagnose så er det vigtigt at du skriver det i beskeden til Katarina.

Framelding inden 60 dag før, så får du pengene tilbage – minus depositummet på 200 kr. Mellem 60-30 dage før, får du 50 % tilbage. Senere end 30 dage før ingen tilbage betaling, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet, og hvis der ikke er, er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Hvis du har spørgsmål til aften så skriv en PM eller mail til mig eller ringe på 2621 1379.

Vi glæder os meget til at dele denne dag med jer.

Kærligst Katarina