Tantra og bevidsthed – Tantramassage forløb – for begyndere og let øvede

Tantramassage og bevidstheds forløb – for begyndere og let øvede
 
Gruppeforløb på 5 gange hen over foråret for dig som ønsker at fordybe dig i tantramassagens magiske og healende verden. Dette forløb er for dig som er helt ny inden for tantramassage og for dig som er let øvet og ønsker at fordybe dig sammen med en gruppe.
 
Forløbet er for dig
– der ønsker at komme dybere både i din krop, dit hjerte og i din bevidsthed
– der ønsker at lære gennem tantriske øvelser, både fysiske og meditative
– der ønsker at spejle dig i og bevæge dig samme med en gruppe
 
Du vil blive kærligt konfronteret med dit eget indre, både dine skygger og dit lys.
Du vil sikkert flytte dig, du vil meget sandsynligt opleve healing der opstår og du vil blive udfordret ❤
Du har et stort JA til at ville livet og de bevægelser der høre med til at leve. Du er træt af at føle dig bundet indefra.
Du kommer med alt du er og det gør de andre deltagere også.
Du tør slippe målet med hvad der skal ske på aftenerne og tager mod det flow livet bringer ind i gruppen hver gang.
Hvad arbejder vi med på vores aftener?
– Krop, hjerte og bevidsthed
– At opbygge tillid til dig selv og din egen evne til at kunne bevæge hen til og væk fra
– Sanselighed og nærvær
– Langsomhed og healing
– Energi og bevidsthed
– Sårbarhed og spejle
– At give slip på mål og at ville noget
– Nærvær og respekt
– Bevist berøring og tantamassage
– At mærke ind i en krop, både din egen og andres
– At mødes, at give og modtage
– Øge bevidstheden hvor din berøring kommer fra
– Hvordan du berører at andet menneske
– Øge dine sanser
– Meditation og meditativt nærvær
– Healing og blidhed
– Tillid, comfortzoner og grænser
– Sårbarhed og mod
– Kunsten at holde et rum hvor en anden kan åbne sig i tryghed og tillid
– Tantrisk energi
– At åbne sit hjerte til sig selv i kærlighed
– At overgive sig og blive holdt
– At holde et andet menneskes hjerte og krop i sine hænder.
 
Lidt om Tantramassage og det naturlige liv den åbner op for.
I vores verden har rigtig mange et svært eller anstrengt forhold til deres krop og deres seksualitet, og her kan tantra massagen være en stor gave.
 
Når vi holder kurser i tantra massage, inviterer vi kroppen ind i et rum hvor den kan møde sig selv og andre uden mål og uden krav. Vi sætter tempoet ned, skaber et rum af kærlighed og respekt, hvor de fleste oplever, at de kommer hjem i dem selv. For nogle kan det være det første rigtige møde de har haft med dem selv, og det er smukt at opleve og være vidne til.
 
Når vi mødes i tantra massagen, bruger vi vores hænder og kroppe til at give den anden et rum, hvor de kan møde dem selv i kærlighed. Vi giver slip på, at der skal ske noget bestemt, og giver kroppen et rum hvor den kan ånde igen. Når kroppen bliver mødt på denne måde, så opstår der ofte healing, gamle ting der er gemt i kroppen kommer op og giver slip. Når kroppen begynder at slappe af, så kommer vi også i kontakt med det naturlige flow der er i kroppen, og derigennem også med vores sunde seksualitet og alle dens gaver.
 
Vores tantramassage form hedder The healing touch tantramassage og har fokus på den healing der kan opstå. Vi oplever at hvis sindet og kroppen bringes i ro og i balance, så opstår healing af sig selv. Vi ser igen og igen, at når en krop finder ind i sin egen ro og kerne, så åbner livsenergien og den seksuelle energi sig af sig selv, og får et naturligt flow igennem kroppen. Det som har været blokeret begynder at flyde frit.
 
Det er en massageform du kan bruge privat sammen med din partner/partnere derhjemme. Hvis du i forvejen arbejder professionelt med tantramassage, kan du få ny inspiration til dine massager.
 
Nøgenhed er en naturlig del af forløbet og der vil være både øvelser med og uden tøj på. Du kan vælge at beholde noget af tøjet på til massageøvelserne, hvis det føles rigtigt for dig.
Alt der kommer til at foregå i rummet er frivilligt og et tilbud og et NEJ respekteres altid.
Der vil være massageolie til rådighed Kokos eller solsikke, hvis du ønsker anden olie skal du selv medbringe det. Medbring kun olie uden duft. Hver deltager skal medbringe eget lagen, blindfold(kan købes på stedet) og min. et stort håndklæde. Lige inden vi starter op oprettes der en fælles tråd og der kommer der et infobrev.
 
Forløbet er en indre rejse ind i den tantriske energi i dig. Det er et personligt forløb og du vil møde de andre deltagere i løbet af forløbet via øvelser og delinger. Der vil være øvelser alene, 2 og 2 og i flere personers grupper. Øvelserne vil hver gang blive lavet ud fra gruppens energi. Vi går ind i det flow livet er og arbejder ud fra det.
Det er et samlet forløb og du melder dig til alle gangene. Der vil være plads til 18 deltagere i gruppen.
 
Praktisk:
Datoer:
Tirsdage:
2. april
16. april
30. april
14. maj
28. maj
 
Sted: Sted: NU’et i Skødstrup ved Aarhus, Bakketoften 24A, Skødstrup
 
Dørene åbnes 18.00 og vi starter senest kl. 18.30., så vær der 18.15 vi fortsætter til kl. ca. 22.
 
Pris:
1950 kr. pr. person (1850kr dagpenge/pension, 1750 kr. SU/kontanthjælp) Dep 500 kr. sikre dig en plads og tilbage betales ikke hvis du hopper fra igen. Restbeløb skal være indbetalt senest 30 dage før start.
Prisen er incl olie, te og frugt/snacks.
 
Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kan kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn aften
 
I ugen op til eventet sendes der en fællesinfo mail, med hvad I skal medbringe mm.
Hvis du er interesseret i forløbet så skriver du en pm eller mail til Susanne Katarina(ikke sms) hvor vi får en lille dialog om hvorfor du søger forløbet og vi finder ud af om der er et match mellem det du ønsker og det gruppen tilbyder. Hvis der er plads og der er et match indbetaler du på konto: reg: 1687 konto: 0000525448 (Middelfart sparrekasse).
 
Du er først tilmeldt når du har betalt og betalingen kan ikke refunderes igen. Du er velkommen til at finde en der kan overtage din plads hvis du bliver forhindret. Det forudsætter at personen godkendes til forløbet.
 
Hvis du har spørgsmål til forløbet så skriv en PM eller mail til mig eller ring på 2621 1379. (holder i uge 27,28 og 31 så der tager jeg ikke tlf og svarer ikke på beskeder)
 
Jeg glæder mig meget til at dele dette forløb med jer.
 
Kærligst Susanne Katarina