Etik Healing touch tantramassøre

Etiske retningslinier for studerende og certificerede Healing Touch tantramassøre/healere

  • 1. Healing touch tantramassøre/healere har tavshedspligt. Informationer om klienten og forløbet må kun viderebringes til Tantricmeetings undervisningsteam og kun med klientens tilladelse. Før alle prøvesessions underskrives en erklæring, der giver ret til at lave et feedback skema der bruges i uddannelsen.
  • 2. Healing touch tantramassøre/healere er påklædt under berøring af klienten. Under en tantramassage har massøren har som minimum shorts/trusser på. Ved healing er healeren fuldt påklædt.
  • 3. Healing touch tantramassøre/healere respekterer altid klientens grænser. Alle grænser respekteres under hele sessionen. Ved en tantramassage aftales der på forhånd om der kan indgå intimmassage. Et Nej sagt på forhånd kan ikke ændres til et Ja undervejs, men der kan aftales en ny session. Et Ja til intimmassage kan ændres til et Nej undervejs. Før en intim massage under en session, spørges der altid ind til om det Ja der var før sessionen startede, stadig er et Ja. Healing touch tantramassøre bruger aldrig deres kønsorganer til at masserer med i en Healing touch tantramassage.
  • 4. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling.
  • 5. Healing touch tantramassøre/healere indgår ikke i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en session eller i et forløb af flere sessions. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler eller vice versa, afbrydes forløbet. Hvis der skal opbygges en seksuel/romantisk relation, anbefaler vi at der går en rum tid fra forløbet stoppes til en relation startes. Dette for at både massøren/healerne og klienten, kan vide om det er reelle følelser de har eller om det er en overføring der er sker.
  • 6. Massøren/healeren/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere, og de bruger ikke denne til seksuel eller anden form for udnyttelse (dvs. at tage beslutninger ud fra egne intentioner) af klienter.
  • 9. Der gives ikke sessions til personer påvirket af alkohol og/eller af euforiserende stoffer.