Undervisere

Susanne Katarina Jørgensen – Hjertemøder, Tantra, Tantramassage, Healing, Meditation, Bevidsthed, Kommunikation og undervisning

Susanne Katarina er en autentisk, humoristisk og hjertevarm kvinde født i 1970. Ved sine events skaber hun et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes foredrag og workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 30 års erfaring med forskellige typer af meditation, og over 20 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Susanne Katarina er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde mennesker på. Hun har mange års erfaring i at afholde foredrag og kurser om kommunikation, og hun er de sidste 6 år begyndt, at kombinere hendes viden om empatisk kommunikation og tantra. Derudover har hun i flere år vejledt folk om parforhold og tantra. Hun har også i mange år arbejdet med zen-shiatsu, meditation og healing. I 2015 år startede hun Tantric meetings og har holdt forskellige tantra events de sidste par år.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Suanne Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd”
“citat fra en kursusdeltager”

Jørgen P. Klinke Jørgensen – MediYoga, Mindfulness, Bevidsthed, Hjertemøder
Billede af Jørgen

Jørgens styrke er hans nærvær og hans ro. Han er som den stille kriger i rummet der er med det som er. Han har et dybt blik for hvor mennesker er og hvad der er brug for. De fleste mennesker falder til ro, når de er sammen med ham og får en dybere kontakt til det ægte i dem selv – healing opstår ofte i mødet med ham. Jørgen elsker kram og mange siger at han giver de bedste kram i verden. På uddannelsen vil han bla. bidrage med MediYoga, healing, emotionel support og sit nærvær hvor det er nødvendigt.

Se mere om Susanne og Jørgen her:

https://heartfulawareness.dk/om-heartful-awareness/om-os/

Og hør podcast med dem her:

https://heartfulawareness.dk/category/podcast/