Undervisere

Katarina Susanne Jørgensen – Hjertemøder, Tantra, Healing, Meditation, Bevidsthed, Kommunikation og undervisning

Katarina er en autentisk, humoristisk og hjertevarm kvinde på 49 år. Ved sine events skaber hun et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes foredrag og workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og over 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Katarina er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde mennesker på. Hun har mange års erfaring i at afholde foredrag og kurser om kommunikation, og hun er de sidste 6 år begyndt, at kombinere hendes viden om empatisk kommunikation og tantra. Derudover har hun i flere år vejledt folk om parforhold og tantra. Hun har også i mange år arbejdet med zen-shiatsu, meditation og healing. I 2015 år startede hun Tantric meetings og har holdt forskellige tantra events de sidste par år.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd”
“citat fra en kursusdeltager”

 

Jørgen P. Klinke Jørgensen – MediYoga, Mindfulness, Bevidsthed, Hjertemøder
Billede af Jørgen

Lærere vi er inspireret af:

Doris Elisabeth Fischer – Familieopstilling

Doris er født i 1962 i Lindau i Sydtyskland. Hun boede i Lindau indtil hun var 18 år. Derefter har hun været bosat i Østrig, Schweiz, Irland, Norge og Grønland.

Doris har bosat sig i Danmark i 1986 og er gift med Jens Thordal-Christensen. Tilsammen har de tre voksne, skønne børn og et barnebarn.

Doris E. Fischer er uddannet socialpædagog og eksamineret systemisk fænomenologisk familieopstiller, uddannet hos Bert og Sophie Hellinger og andre undervisere i Tyskland, en uddannelse over mere end fire år med supervision hos Bert Hellinger. Hun har arbejdet med Familieopstilling siden 1999.

Hun har arbejdet med familier og børn med forskellige vanskeligheder i skoler og institutioner siden 1981.

I dag tilbyder hun enkelsessioner og afholder kurser og uddannelser i familieopstilling i Danmark og i udlandet. Doris er kontaktperson til det spirituelle fællesskab Findhorn i Skotland.

Hun har skrevet en bog om Familieopstilling som hedder “Forviklinger” (2011) og som er oversat til engelsk “ Unravel Entanglements with Love”(2018) . Hun har oversat Bert Hellingers bog “Die Liebe des Geistes” til dansk, ”Hellinger Sciencia” (2009), og desuden skrevet bogen “Ordblindhed – et særligt talent” (2002).

http://familieopstiller.dk/

 

Timothy Dunphy – Chi-aura integration og shamanistisk healing

Master Timothy Dunphy har i mange år fulgt en personlig indre praksis med energimæssig transformation. Denne praksis har hjulpet ham til at udvikle evnen til at bistå andre med at gennemtrænge den ikke-almindelige virkeligheds tynde slør og få adgang til personlig kraft til at bevæge sig frem ad deres vej til helhed.

Han har besøgt Danmark, Schweiz, Østrig, Bulgarien, Hawaii og utallige steder i USA for at give individuelle healingssessioner og har givet workshops i Californien på Esalen Institute, Big Sur, i East West Book Shop, Mountain View, på Five Branches Institute, College of Traditional Chinese Medicine, Santa Cruz og på Divine Science Community Center, San Jose, for at indvie interesserede i Chi-Aura Integration.

Før Timothy Dunphy trak sig tilbage fra konkurrencesport, var han
International, National og California State guldmedaljevinder i Taekwondo i både traditionel og kreativ form. Han anerkendes som masterinstruktør indenfor World Taekwondo Federation og har sort bælte af 6. grad. Derudover er han Reikimester og certificeret NLP-practitioner (Neuro-Linguistic Programming).

En astrolog har beskrevet Timothy Dunphy som ”en revolutionerende budbringer af lys”.

http://www.mastertimothy.com/

 

Søren Friboe – Lyd og stemmetræning

Sanger, musiker, underviser, lydhealer og massør
Er uddannet på Musikinstitut ved Århus Universitet og videreuddannet i USA.
Har arbejdet med meditation og selvudvikling i det kreative felt i 25 år.
Søren har bl.a. samarbejdet med Majbritte Ulrikkeholm, Katrine Faber og Karina Helsted Moe.
Indspillet og produceret mere end 7 CD´er .Sidst “Songs of the Earth”, I samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm, “Body Electric” med trioen DAWA, featuring nonne og chantmaster; Ani Choying Drolma, og solo CDén :”Sorrig og Glæde – ordløs sang til hjertet”.
Søren laver kurser og workshops i hele landet og koncerter, mest i form af lydrejser. De er meditative og legende, og ved disse koncerter bruger han, foruden stemmen, en lang række instrumenter fra det meste af verden, så som; Koto (Japansk Harpe), Harmonium, Dulcitone, Sansula, syngeskåle, gong, fløjter, rammetromme og andet percussion.
Søren arbejder også med sit Hjertekor. Et åbent rum for alle der har lyst til at dele stemmen med hjertet i fokus. Søren har en rolig og inkluderende måde at skabe et trygt rum, hvor inderlighed, glæde, mod og sårbarhed kan vandre hånd i hånd.
For yderligere information se:
www.soerenfrieboe.dk

 

Jesper Westmark – Meditation

Jesper har igennem 15 år undervist i meditation og er derudover uddannet traume-terapeut. Han driver også det smukke retreat “Sjövik” i Småland, hvor han også holder retreats i bl.a. meditation og bevidste relationer.

Jesper har guidet og undervist hundredevis af mennesker over de sidste mange år og har stor erfaring med at møde mennesker, hvor de er og som de er. Derfor kan du kan trygt deltage i hans workshop, uanset om du er helt ny inden for meditation eller om du har mediteret i mange år. Han er fantastisk til at guide meditationerne, så alle får præcis dét ud af det, som de hver især har brug for.

Jesper er meget optaget af, hvad han kalder “at blive mediteret”, hvilket også er temaet, han vil undervise omkring hans workshop på uddannelsen

Meditation har ét formål – at opdage sig selv i kroppen, i sindet og i hjertet.

https://www.jesperwestmark.com/

 

Sus Graversen – Tantramassage, Chi-aura og energi

Energifreak og kærligt tilstede i livet.

Min ynglings beskæftigelse er dearmoring, jeg ved ikke noget bedre end at se andre vokse, gro, komme tættere på deres egen kerne, være mere fri og naturligt kærlige.

De sidst par år har jeg hygget mig med at undervise i åndedræt og energiorgasmer rundt i hele landet. Jeg har også undervist i healingsarbejdet Chi-aura.

Jeg er tantramassør, og har været på mange at de danske tantraskoler, min nuværende inspiration henter jeg hos Truetantra.eu, hvor vi arbejder med åndedræt, energi, shamanisme, yoga og tantra.

Jeg har stadig et deltidsjob som sygeplejerske på Anker Fjord Hospice, og oplever at den daglige kontakt til mennesker, liv og død, altid er med som en grundbase i min måde at vær i verden på. Derudover har jeg også en baggrund som psykoterapeut.

Mit frivillige engagement ligger jeg hos Healingrejser.dk, hvor vi arbejder med ayahuasca ud fra et terapeutisk perspektiv.

http://tamachi.dk/