Hvad tidligere deltagere siger

“Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Katarina’s forskellige events. Også som helt ny. Du vil blive taget kærligt imod.
Katarina er en helt fantastisk hjertevarm kvinde, med stor livs- og tantrisk erfaring. Hun er autentisk som få, har masser af humor og ja så er hun bare helt nede på jorden. Hun har en helt særlig evne til at mærke ind i den gruppe af mennesker, der er kommet, og facilitete så alle bliver mødt og rummet. Katarina formår i den grad at skabe rammerne og holde rummet, så du i tillid og tryghed kan overgive dig til processen og dig selv” Kærligst L

Dybde, varme, humor, kærlighed, stor indsigt er få men meget rammende ord for Katarina og hendes evner til at møde et menneske, at berige et menneske, at gå foran. Fantastisk menneske, fantastiske evner, fantastisk til at bruge sine evner på en empatisk og hjertevarm måde. Du ser mennesket, du ser mig 😘
Du gør det muligt for mennesker ❤️
Tak for det 😘🙏🏻❤️ Kram A

se alle udtalelser

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *