Indhold

Heartful Awareness Navigator – at lære at navigerer fra hjertet i alt du gør

Det er et forløb for dig, som har noget på hjertet, du gerne vil ud i verden med, eller dig der gerne vil være tantramassør/healer og underviser fra hjertet, eller begge dele. Det kan også være at du i løbet af uddannelsen, opdager lige det du brænder for.

Tanken er at første år, er et år hvor der arbejdes indad, og der skabes et godt fundament inde i dig selv. Du vil møde et hjerteligt og bevidst rum, som du vil lære at kende, og som vil åbne dig op til dit eget indre. Fra det indre vil du blive parat til at gå ud i verden. Vi vil arbejde med forskellige teknikker inden for tantramassage, healing, meditation og undervisning.

Andet år fordybes denne proces og der arbejdes videre med de forskellige teknikker inden for tantramassage, healing, meditation og undervisning.

Tredje år, er et år hvor den indre fordybelse fortsætter, og man forbinder sig med sit eget unikke udtryk, både som underviser og massør/healer. Man hjælper hinanden med at finde nye veje, og skabe nye ting, og bringe dem ud i verden.

Nogle af de ting vi vil arbejde med er:
Nærvær
Bevidsthed
Energi
At forbinde sig
Meditation
Mindfulness
Medi-yoga
Bevægelse og berøring
Tantra og Tantramassage
Familieopstilling
Kommunikation
Projektioner
Stemmetræning
Healing
Undervisningstræning
Planlægning
Iværksætteri
At transmittere energi
og meget andet…

Igennem hele uddannelsen indrager vi gæstelærer, som er eksperter indenfor vidt forskellige områder. Vi har nemlig fundet nogle helt fantastiske gæstelærere, der hver især bidrager med noget unikt og smukt i verden. Mennesker der står stærkt i dem selv, og på hver deres måde er en inspiration til os og andre. (se undervisere)

Målet med uddannelsen er, at du finder dit helt eget unikke udtryk, og der hvor du skal give din gave. Det kan være du skal ud og holde events der fremmer bevidsthed og kærlighed. Det kan være du skal ud og give en til en sessioner. Måske du skal noget helt tredje…. Alt er muligt, og sammen finder vi nye veje.