Forskelligheder – kærlighed og håb <3

Jeg nyder og elsker forskelligheder, jeg nyder at der findes så mange forskellige indfaldsvinkler til tantra, så mange måder at udforske det tantriske univers på. Det gør mig glad i hjertet og får mig til at kunne ånde frit og dybere. Det er så skønt, at der findes så mange andre indfaldsvinkler end dem jeg har og kender – hurra for det, hvor ville verden dog blive ensformig og kedelig hvis alle gjorde som mig… Det er så spændende at der er dem der gennem tantraen udforsker møderne mellem kønnene og dykker ind i polariteten, dem lærer at bevæge sig, dem der udforsker deres spiritualitet gennem tantra, dem der udforsker tantraen terapeutisk, dem der udforsker det som behandling af kroppens blokerede energier, dem der udforsker den seksuelle energi, dem der lever deres fantasier ud gennem tantrisk elskov og dem der oplever healing gennem tantra…. Der er så mange spændende veje, at udforske og her er blot nævnt nogle af dem jeg husker lige nu.

 

Der er så smukt at se mennesker lærer at bevæge sig hen mod deres JAér og væk fra deres NEJér, mennesker hvis hjerter og kroppe åbner sig og bliver mere levende 😊 Alt i mig elsker det, elsker at se mennesker elske ubetinget og frit i hjerterne. Jeg syntes det er et mirakel igen og igen at opleve fremmede mennesker komme ind fra gaden, med dagens og livets oplevelser siddende i deres kroppe og energi. At se dem lægge deres skjold og åbnes sig over for det eller de fremmede mennesker de møder hos os – eller par der vælger at komme og finder eller genfinder forbindelsen mellem deres sjæle og hjerter. Igen og igen opstår der en helt speciel energi i rummet, en kærlighedsenergi jeg tror er vores dybeste essens og som er så simpel. At når et menneske viser sin dybeste kerne, så kan vi ikke lade være med at elske dem, for dybest set er vi smukke og unikke og på samme tid ens. Når jeg ser det ske – hjerter, sjæle og kroppe åbne sig, så vækker det håb i mig, et håb om at vi som mennesker kan bevæge os hen imod en anden måde at være i verden på. En måde der rummer kærlighed og nærvær med liv – det liv der findes i både mennesker, dyr og planterne – en kærlighed til livet <3

 

Tak for jer og tak for livet <3 er høj på liv og høj på kærlighed her efter at have startet op igen 😀

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *