Ny tantramassage uddannelse og faclitator uddannelse

Åh det er så spændende, og nu kan vi ikke vente med løfte sløret lidt og dele med jer, at Jørgen og jeg starter en 3. årig uddannelse til næste år…..

Det bliver et forløb for dig, som har noget på hjertet, du gerne vil ud i verden med, eller dig der gerne vil være tantramassør/healer fra hjertet, eller begge dele.

Tanken er at første år, er et år hvor der arbejdes indad, skabes et godt fundament inde i en selv.

Andet år fordybes denne proces og der arbejdes med forskellige teknikker inden for tantra-massage, healing mm. og undervisning.

Tredje år, er et år hvor den indre fordybelse fortsætter, og man forbinder sig med sit eget unikke udtryk, både som underviser og massør. Man hjælper hinanden med at finde nye veje, og skabe nye ting, og bringe dem ud i verden.

Nogle af de ting vi vil arbejde med er:

Nærvær
Bevidsthed
Energi
At forbinde sig
Meditation
Mindfulness
Bevægelse og berøring
Tantra og Tantramassage
Familieopstilling
Kommunikation
Projektioner
Stemmetræning
Healing
Undervisnings træning
Planlægning
At transmittere energi
og meget andet…

Vi har fundet nogle helt fantastiske gæstelærere, der hver især bidrager med noget unikt og smukt i verden. Mennesker der står stærkt i dem selv, og på hver deres måde er en inspiration til os og andre. Sangeren Søren Frieboe kommer og laver stemmetræning mm. Doris Fischer arbejder med Familieopstillinger med os. Meditationslæren Jesper Westmark kommer mediterer med os. Timothy Dunphy fra Californien kommer med hans Chi-aura healing. Tantramassørene Bente Holst og Sus Graversen kommer og deler deres fantastiske massager med os.

Målet med uddannelsen er, at du finder dit helt eget unikke udtryk, og der hvor du skal give din gave. Det kan være du skal ud og holde events der fremmer bevidsthed og kærlighed. Det kan være du skal ud og give en til en sessioner. Måske du er lærer, pædagog, fysioterapeut, sygeplejerske ol. og ønsker at give en dybere gave i det job du har i forvejen, eller skabe nye veje der hvor du er… Alt er muligt, og sammen finder vi nye veje.

Vi glæder os  og alt det praktiske skal lige falde helt på plads før vi fortæller mere om det. Men vi regner med 25-30 hele dages undervisning om året fordelt over 6 gange. Vi har møde med vore revisor d. 2. september og leder stadig efter det sted det skal afholdes, men alt andet er så meget i flow, så stedet er her sikkert også snart.

Kærligst Jørgen og Katarina

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *