Åbne hjerter

Når vi åbner vores hjerter åbner vi op for alt som er, et JA også til de sider af os selv vi projicerer ud i andre, de sider vi dømmer som forkerte i os selv og andre. Vi stopper med at dømme os selv og andre, vi ser bag de historier vi laver om os selv og andre, og mærker den energi der er  vi finder ind til empatien for mennesket bag…

Vi går ind i en neutra energi, en energi der rummer og som healer det som var og det som er.

Det er ikke nemt, at slippe historierne, det er ikke nemt at rumme alle energier der findes på jorden og i os alle. Men for hvert JA vi siger, kan vores hjerte åbne sig mere og mere, og vi kan blive mere og mere hele….

Et åbent hjerte er ikke kun et JA til det fine og smukke, det er også et JA til det skæve og svære…. og kræver bevidsthed og nærvær og en lyst til at forbinde sig bagom historier og fordomme…. bag enhver handling er der et smukt behov der prøves dækket… ikke alle handlinger skaber liv og ikke alle handlinger er ok, men gennem empati og et ja til behovet bag, kan fremtidige handlinger være livsskabende…

Kærligst Katarina

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *