At fylde eller at være grænseløs

Der er stor forskel på at fylde i et rum og at være grænseløs i et rum. Det at sætte sit lys frit og fylde en selv helt ud så det flyder over, kan både være meget provokerende og befriende for andre. Forskellen på det at fylde og være grænseløs ligger ofte i om man bliver i sig selv eller går over i de andre. Når vi bliver provokerede af mennesker der fylder fra deres indre lys, så kan det være et spejl der prøver at vække en til at lades sit eget lys fylde mere. Så kan man vælge enten at ville prøve at lukke den andens lys ned, eller gå ind i de følelser det vækker i en og transformere det og så stråle i al sin glans.

 

Hvis vi alle fylder os selv helt ud og flyder over, så fylder vi rummet ud sammen, så er der plads til os alle i vores storhed. Energi udvider sig og der er uendelig plads i universet til os alle og vores energi – så vi kan sammen fylde alt det vi vil og sammen ekspanderer i det uendelige. Det er det nogle får kontakt med gennem bla. tantrisk elskov. Der hvor der opstår en udfordring er, når mennesker fylder uden, at det kommer fra deres indre balance og deres kerne. Når det ikke er deres storhed og deres lys der spreder sig, men derimod deres forviklinger og en mangel på forbindelse med dem selv.

 

Så kan det føles som om de tager rummet og holder det fast, så der ikke er mulighed for fælles bevægelse og plads til andres lys. Deres energi føles grænseløs, den vikler sig ind i andre og vil have noget, den vil modtages – den vil mødes uden at det er muligt.

 

Vi møder ofte det grænseløse i seksualiteten, hvis den del ikke er i balance. Så kan længslen efter et møde med en anden være så stort, at der kommer et kæmpe pres på og i de helt ekstreme tilfælde udmønter det sig i voldtægt.  Det grænseløse seksuelle i mænd og kvinder kan opleves, som om at de kommer med pikken eller kussen uden på bukserne, at deres køn er det første vi mødes med.

 

Der findes også en anden form for grænseløshed som vi ikke helt taler så meget om. Det er de mennesker der længtes så meget efter at mødes i kærlighed i hjertet, at de kommer med deres hjerte uden på tøjet. Dem der når den energi er meget i ubalance, kvæler andre med deres omsorg, med deres gaver, dem som ikke kan høre når folk siger nej, de bliver ved og ved og ved. Der hvor det gavmilde ikke længere er gavmildhed med en jeg vil have noget af dig, jeg vil have du tager imod al min kærlighed.

 

Hvis der er for stort pres på enten i ens seksualitet eller hjertet, så er det en god ide at få arbejdet med den sammenpressede energi der er i en. At kunne forbinde sig med behovet bag, at få healet det som forhindrer en i at være tilstede med en selv og andre, og måske ny lærer hvordan man kan være i verden.

 

Så næste gang du er i rum med en der fylder meget og bliver trigget af det, så mærk efter om det er deres lys eller deres ubalance der fylder. Hvis det er deres lys, så se om du kan blive inspireret til selv at turde lyse noget mere. Hvis det er deres ubalance, så kan du måske hjælpe dem med at se deres dybe behov bag deres handlinger, eller hjælpe med at få løsnet energien og guide dem ind i et møde, eller du kan vælge bevæg dig væk fra dem i kærlighed.

 

Husk altid at mærke efter om der er et JA eller et NEJ i dig, og måske der ikke er så langt fra NEJ´et til et muligt JA som du tror <3

 

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *